Avsnitt 42 – Livet & Konsten

unwritten_2

Bara några minuter försenat kommer här avsnitt nummer 42, där vi pratar om några tillfällen då populärkulturen invaderat våra verkliga liv på ett oroväckande vis. Gustav återanvänder gamla anekdoter från tidigare avsnitt i bästa stand up-stil och berättar om vådan med att läsa Agatha Christie, medan Anna-Karin skildrar sitt livs otäckaste hotellnatt och sina senaste zombiemardrömmar. Vi är kort sagt lite härligt spontana, förvirrade och personliga, på det där sättet ni andra förhoppningsvis uppskattar. Tyvärr svek oss vår ljud fu en liten aning den här gången, men inte så mycket att vi tror det ska störa lyssningen. Håll till godo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s