Audio
0

Avsnitt 46 Mentalsjukhus

Balanz12

Vi har sett mycket bra film, klassiker som Gökboet, Angelina Jolies genombrottssfilm Girl Interrupted och en massa andra bra filmer som handlar om mentalsjukhus på olika sätt. Vi bråkar också om spoilers, och ja, tyvärr spoilas det filmer i avsnittet, den mest kända är väl Shutter Island. Så om du inte vill få just den spoilad så kolla på den först (och även K-pax och Session 9 om du inte sett dem heller), och lyssna sen. Det finns en spoilervarning i början också. Det råkar nästan vara tvåårsdagen av när vi spoilerbråkade förra gången, så det var väl dags!

Men i alla fall! Sätt på tvångströjan och ställ in rätt frekvens på elchocksapparaten, så åker vi!

Lyssna på avsnittet här:

Audio
0

Avsnitt 44: Häxor

hqdefault

Vi pratar om häxor, och häxfilm! Gustav berättar om en bok och film som traumatiserade honom som barn, och Anna-Karin låter oss följa med in i mystikersällskapet hon var med i på gymnasiet. Vi enas också om att det är lätt att göra film om häxor så att det blir så inihelvete fel. Nicholas Cage vet vad vi pratar om.

Lyssna på avnsnittet här:

Audio
0

Avsnitt 39 – De gamla grekerna

4030296-ach2

Efter att ha använt uttrycket “redan de gamla grekerna” ironiskt-fast-ändå-inte lite för många gånger kände vi att det var dags att ta tjuren vid hornen. Vi jublar över duellen i Troja, beklagar oss över Zack Snyders 300, och försöker rekonstruera vad som egentligen var upplägget för Hjältar och monster på himlavalvet.